Zöldségkrém leves

Receptbeküldő: Kárpátiné Brigitta

Hozzávalók

A hagymát, fokhagymát aprora vágjuk,megfonnyasztjuk az olajban, rátesszük a Bonduelle zöldségkeveréket az felöntjük vizzel, tesszünk bele sót,borsot,szerencsendiót, chili füszersót,petrezselyemet és puhára fözöm.
Ha puha a zsöldségböl kiveszek egy keveset a diszitéshez.
A többit összeturmixolom, ételkeményitot, tejföllel és tejjel összekeverem felöntöm a turmixolt zöldséghez keverem és 5 percig fözöm.
Tálaláskor a fére tett zöldséggel apróra vágott petrezselyemel és tejszinnel diszitve találom. - Rozs bagett szeleteket megpiritom, majd meglocsolom olivaolajjal, teszek rá 1-1 szelet sajtot és grillsütöbe ráolvasztom. Nagyon finom volt.... :)

Elkészítés

Zöldségkrémleves
Hozzávalók:
1 400 g Bonduelle 4 évszak zöldségkeverék
1 kis fej hagyma
1 gerezd fokhagyma
1 ek. olaj
só, bors
szerecsendió
Chili füszersó
Petrezselyem
1 dl tej
2 evőkanál tejföl
1 laposkanál ételkeméyitő