Zöldséges raguleves

Receptbeküldő: Pappné Szép Eszter

Hozzávalók

40 dkg csirkemellfilé,1 kisebb fej vöröshagyma,5 dkg vaj,Bonduelle szeletelt csiperkegomba konzerv,egy tasak fagyasztott Bonduelle Royal zöldségkeverék,1 evőkanálnyi liszt, 2 dl tejszín,ízlés szerint ételízesítő,só,őrölt fehér bors és petrezselyemzöld

Elkészítés

Egy lábasban felolvasztjuk a vajat és megpároljuk rajta a finomra vágott vöröshagymát.Hozzáadjuk az apró kockára vágott csirkemellet,fehéredésig pirítjuk,megszórjuk egy evőkanálnyi liszttel.Felöntjük kb. 1,5 liter vízzel,ételízesítővel ízesítjük,lefedjük és közepes lángon kb. 20 percig főzzük.Hozzátesszük a lecsöpögtetett Bonduelle szeletelt csiperkegombát és a Bonduelle Royal zöldségkeveréket,lefedjük kb 5 percig főzzük (vigyázzunk a zöldségek nehogy szétfőjenek).Végül tejszínnel dúsítjuk,újra felforraljuk.Ízlés szerint sóval,őrölt fehér borssal és apróra vágott petrezselyemzölddel ízesítjuk,majd melegen tálaljuk.
Receptem sütőben is elkészíthető,érdemes kipróbálni.