Zöldborsó krémleves kakukkfűvel izesitve

Receptbeküldő: Suzana

Hozzávalók

4 személyre:
1 sárgarépa
2 kis burgonya
1 gerezd fokhagyma
fél fej vöröshagyma
fél ek sertészsir
200 ml Bonduelle zöldborsó
200 ml viz
só, bors, kakukkfű
A diszitéshez:
pár szem fagyasztott zöldborsó
parmezán forgács
pár kocka piritott kenyér kruton

Elkészítés

A kis kockákra vágot burgonyát, sárgarépát, fokhagymat egy kis vizbe felteszük fözni, majd a végén hozzáadjuk a zöldborsot és még pár par percig fözzük. Majd botmixerrel összeturmixoljuk. Elkezdjük piritani a kiskockákra vágot vöröshagymát a sertészsiron, majd hozzáadjuk a kiturmixolt masszát majd felöntjük vizzel, só, bors és kakukkfűvel izesitjük, és egy pár percik fözzük , majd tálaljuk és diszitjük.