Tárkonyos raguleves

Receptbeküldő: Vargáné Asztalos Erika

Hozzávalók

-fél kg csirkemellfilé
-2 ek kókuszolaj
-3 db sárgarépa
-3 db fehérrépa
-1 db zeller
-1 db vöröshagyma
-1 konzerv Bonduelle zöldborsó
-1 ek tárkony
-1 citrom leve
- 2 dl főzőtejszín
-1 ek petrezselyem

Elkészítés

1, A kockára vágott csirkemellet kókuszolajon, fehéredésig pirítjuk.
2, A kockára vágott zöldséget a húshoz adjuk.
3, Fűszerezzük tárkonnyal, petrezselyemmel, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, majd felöntjük vízzel.
4, Fedő alatt forrásig főzzük, majd amikor a zöldségek majdnem megpuhultak hozzáadjuk a zöldborsót.
5, A tejszínt simára keverjük, majd folyamatos kavarás mellett a leveshez adjuk.
6, Forrás után belecsavarjuk a citrom levét.