Karácsonyi halászlé újragondolva

Receptbeküldő: Fónyad Judit

Hozzávalók

4 pontypatkó szelet
1 doboz Bonduelle Créatif Mexico Mix
2 szál sárgarépa
2 szál petrezselyem
3 vékony szelet zeller
2 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
fél citrom leve
2 ek mustár
kókuszolaj
2 liter víz
1 kis pohár tejföl
2 db babérlevél
3 tk őrölt piros paprika
1 tk őrölt gyombér

Elkészítés

Az apróra vágott hagymát és fokhagymát kókuszolajon megdinsztelem. Hozzáadom a karikára vágott sárgarépát (felkarikázás előtt 3-4 vékony szeletet félreteszek a répachipshez) és felöntöm vízzel. Beleteszem a pontypatkókat és hozzáadom a fűszereket. Puhára főzöm. Ha kész, hozzáadom a Bonduelle Créatif Mexico mix konzervet levével együtt. Belekeverem a mustárt, a telfölt és a citromlevet és összeforralom. Tálaláskor répa,-zeller- és petrezselyemchipsszel díszítem.