Gulyásleves gazdagon

Receptbeküldő: Fekete József

Hozzávalók

1 kg marha lábszár
2 fej vöröshagyma
2 ek. zsír
1 cs. Bonduelle bébirépa
1 cs. Bonduelle motzsolt csemegekukorica
1 cs. Bonduelle vágott zöldbab
1 cs. Bonduelle zsenge zöldborsó
1 kg kockára vágott burgonya
2 kk csípős pirospaprika
2 cikk fokhagymát
1kk őrölt bors
1kk őrölt fűszerkömény

Elkészítés

A hagymát zsíron megpirítjuk. Hozzáadjuk a sót, borsot, köményt, csípős pirospaprikát és a fokhagymát, majd a feldarabolt marhalábszárat. A húst puhára pároljuk, majd a kockára vágott krumplit rátesszük, felöntjük 2 liter vízzel, majd hozzáadjuk a fagyasztot bébirépát, kukoricát, vágott zöldbabot és a zöldborsót. Ha a hús és a burgonya kellően megpuhult, akko tálalhatjuk. Jó étvágyat