gombás borsóleves masnitésztával

Receptbeküldő: Rácz-Szabó Klára

Hozzávalók

15 dkg Bonduelle zsenge zöldborsó
10 dkg Bonduelle szeletelt gomba
1 sárgarépa
1 petrezselyemgyökér
1 vöröshagyma
1 nagy krumpli
1 paradicsom
1 leveskocka
2 l víz
2 ek olaj
1 ek pirospaprika
10 dkg masnitészta
só, bors, zellerzöld

Elkészítés

Olajban megpirítjuk az apróra vágott vöröshagymát, rádobjuk a borsót és a gombát és pirítjuk egy kicsit. A pirospaprikát rászórjuk, összekeverjük és belerakjuk az összevágott zöldségeket, majd felöntjük vízzel. Hozzáadjuk a leveskockát, fűszerezzük, 15 percig lassú tűzön főzzük, a masnitésztát is hozzáadjuk és még 10-15 percig főzzük. Tejföllel tálaljuk.