Csirke leves Kukorica tortillával

Receptbeküldő: Fekete József

Hozzávalók

1 db csíkokra vágott csirkemell
1,5 L alaplé
1doboz Bonduelle Csemege kukorica
2 db feldarabolt paradicsom
1 kk. római kömény
1db apróra vágott vöröshagyma
1 doboz Bonduelle vörösbab
2 cikk fokhagyma
0,5 kk. chilipor

bors
olaj
kukorica tortilla
1 db avokádó kockára vágva

Elkészítés

A csirkemellett a kevás olajon megpirított hagymára tesszük, pár percig pároljuk, majd az avikádó és kukorica tortolla kivételével hozzáadjuk a többi alapanyagot és lassú tűzön megfőzzük. A kukoricás tortillát olajon pocit pirítsuk meg, majd pizzavágóval vékony csíkokra vágjuk. A pirított csíkokkal és a kockára vágott avokádóval tálaljuk.